Image
Image
DanskflugtskydningsforbundDanmarks jægerforbund
Image
Image
DanskflugtskydningsforbundDanmarks jægerforbund
Image
DanskflugtskydningsforbundDanmarks jægerforbund
Image
Image
Danmarks jægerforbund
Danskflugtskydningsforbund

Tilmelding til hundetræningskursus med start den 16. april 2024

Når man tilmelder sig vores træning, vil vi meget gerne have at i skriver i "Din besked" om der er noget specielt i gerne vil have at vi lægge ind i træningen.

For dem der har været med før, gælder det samme. Her vil det dog også være dejligt for os, hvis der kommer noget konstruktiv kritik, som vi kan arbejde videre med.

Vi håber at vi kan lave en træning så alle får en god oplevelse, samt noget at arbejde med der hjemme.

OBS: Pga. at hvalpene bliver trætte har vi lavet om på hvalpetræningen så vi nu deler timen op. De første 40 min. træner vi som vi plejer og de sidste 20 min. bliver brugt på de spørgsmål i måtte have til jeres nye hunde. Tina vil også her komme med gode råd, hvor alle kan høre dem.

Doodle tilmeldings links

Grundet stor tilslutning til hvalpe træning.

Da vi har meget stor tilslutning til hvalpe hold bliver vi nød til at sætte en begrænsning på 10 kursister pr. hold. Vi laver så i stedet 2 hold.
Det første hold med hvalpe fra 8 uger til 5 mdr. træner fra. 17.30 til 18.30, og det næste hold med hvalpe fra 5 til 7 mdr. træner fra 18.45 til 19.45

Hver hold træner 60 min. Man klikker sig ind på den time man gerne vil træne med på.
Hvis man er den første vil der stå 0/10 ud for deltager, og hvis der står 10/10 så er der ikke flere pladser ledig på den time.

Vi træner 7 gange. Prisen bliver 450 kr.

OBS: det er vigtig at man også tilmelder sig på skemaet nederst på siden. Det giver os et bedre overblik over hvor mange der har meldt sig til. Vi får også Jeres mail adresse, så vi kan skrive direkte. Vi har haft et tilfælde af corona på hvalpe holdet sidste år, og der var det nemt og hurtig for os at kunne maile tilbage, og advare resten af holdet. Vi vil naturligvis også bruge "HFJ hundetræning" som blev oprettet efter corona episoden.

Alle mail adresser vil blive slettet 14 dage efter kurset.

Hvalpe 2 til 5 mdr. fra kl. 17.30 til 18.30
Hvalpe 5 til 7 mdr. fra kl. 18.45 til 19.45


    Hovedgaden 610 D • 2640 Hedehusene