Danmarks jægerforbund
Danskflugtskydningsforbund

Riffelside

Så er vi i gang med sæsonens skydning på riffel banen.

Alle er velkommen Riffeludvalget.

Hedehusende Fløng Jagtforening jagtriffelprøve

Danmarks Jægerforbund holdt kursus hos os

Weekenden d. 19-21/11 var der kursus under Danmarks Jægerforbund hos os.

Vi som forening stod for alt det praktiske, så som mad, kaffe, kage m.m.

Vi havde også folk der sørget for at der blev sat skiver op på riffelbanen.

Der skal lyde en stor tak til Jannie, Vivian, Jan S og Thyge som alle var med til at få det til at lykkes sammen med mig.

Fredag d. 19/11 lage vi klubhus til uddannelse af nye skydebaneleder.

Her fik kursisterne sved på panden. Der blev gennemgået en stor mængde teori og der blev debatteret en masse.

Dagen sluttet med en teoretisk prøve, som alle bestod.

Tillykke til alle

Lørdag d. 20/11 Var det så nye riffelinstruktører som der skulle uddannes, her blev det til en lang dag med teori og et par timer med praktisk skydning.

Søndag d. 21/11 Denne dag blev brugt rigtig meget på riffelbanen, hvor de trænet som instruktør over for hinanden.

Denne weekend sluttet også af med en teoretisk prøve.

Igen lykkes det alle at bestå.

Vi ønsker alle Knæk og Bræk

Hedehusene Fløng Jagtforening

Dan Goldmann

Se lidt billeder fra søndagen

Sådan foregår riffelprøven

Godt nok længe siden filmen er optaget😉

Se filmen her

Trofæopmåling

Hedehusene-Fløng Jagtforening  har afholdt trofæopmåling Tirsdag den 4. december Her er tekst og billeder af Johannes Bojesen

Billede 1:
Søren Pedersen med en hjort skudt lige uden for Hundested. 157,42 points  blev det til. Søren havde også en flot råbuk med fra samme område. Den fik fradrag for afsavningen, og missede derfor lige akkurat bronzemedaljen, noget også andre jægere oplevede på opmålingsdagen.

Billede 2:
Mads Stranges superflotte guldbuk fra Jyllinge blev opmålt til 138 points i Hubertushuset tidligere på året, men Fritz Heje Hansen fik den til 136 points. En klar kandidat til Jægers top ti-liste, selv om kampen bliver hård i år, hvor der siges at være skudt rigtig mange fine bukke i Danmark. Trods sin unge alder har Mads skudt flere flotte bukke på præcis samme sted som guldbukken faldt, og hans farfar her desuden skudt en sølvbuk der!

Billede 3:
Flemming Jørgensen medbragte geviret af en superflot kronhjort fra Viborgegnen. Der var regn og storm på jagtdagen, og Flemming var ved at gå ned fra tårnet, da sølvhjorten, der endte på 201,86 points kom ud af tykningen…

Billede 4:
Fritz Heje Hansen og Kenneth Kold Jørgensen ved opmålingsbordet. Billede 10: Der var flere bukke fra området omkring Værebro Ådal. Her en smuk opsats fra Gundsømagle

Hovedgaden 610 C • 2640 Hedehusene